lauantai 6. elokuuta 2016

Hahmokatsaus 6/10


Prinssi jatkaa 10-osaista sarjaa, jossa esittelemme hahmojemme taustoja ja taiteeseen liittyviä teemoja. 

Yllä kollaasi Prinssistä kuuden eri tekijän tyylillä esitettynä:
1. Jääprinsessa
2. Lady
3. Macho
4. Rumba 
5. Tonnikala
6. Heinä

Ennen Team Barracuda -erikoismissiota Prinssi eli Sascha Nova asusti perheensä vanhalla tilalla Franadan idyllisellä maaseudulla. Kirurgin ja tähtitieteilijän poika kasvoi lampaita paimentaen ja tähtikuvioita tutkien. Rauhallisella alueella varttunut Prinssi vietti vapaa-aikansa luonnonlääketieteeseen tutustuen ja vanhempiensa kirjastoon perehtyen. 

Vain muutaman pellon päässä Prinssin kotitilalta sijaitsee Bigjackien emakkola. Veeralle ja Lotalle muodostuikin tavaksi vierailla Prinssin luona aina kesäisin, kun omilta askareiltaan ehtivät. Seura kelpasikin Prinssille, sillä mummonsa kanssa kaksin jäänyt nuorukainen ei arjessaan juuri muita tavannut kuin satunnaisesti piipahtavaa postipoikaa. Hiljaisina iltoina Prinssille muodostuikin tavaksi kavuta ullakolle tarkastelemaan kuuta isältään jääneellä kaukoputkella. Useasti vasta auringonnousu ja tähtitaivaan haalistuminen herättivät Prinssin todellisuuteen – tai ainakin siihen todellisuuteen, jossa ulkomaailma yhä ilmoittaa itsestään postiluukun kautta ja kesäisinä vierailuina. 

Kuten jokainen aatelisia alempaan kastiin kuuluva 18-25-vuotias nuorimies, myös Prinssi joutuu rintamalle velvollisuudesta. Rauhan saavuttaminen väkivallan ja yksilönvapauden rajoittamisen avulla ei mahdu Prinssin pasifistiseen ajatusmaailmaan, mutta Team Barracuda -missioon Prinssi ilmoittautuukin vaalimaan elämää. Lampaitaan ja harvoja läheisiään hoidettuaan Prinssi taitaakin yhden jos toisen erikoistekniikan, jolla paikkailla revenneitä raajoja tai vaikka elvyyttää jo menetetyiksi laskettuja joukkuetovereita. 

Yön peitellessä kasarmin Prinssi ei kuitenkaan pysty nukkumaan. Pahannäköinen kuu loistaa edelleen Globinetin taivaalla, eikä elämä näytä voittavan kuolemaa. Sotaa ei voi voittaa, jos elämän tehtävä ja velvollisuus on lopulta aina hävitä.

Prinssin luvussa käsitellään elämän ja kuoleman tasapainoa sekä oman sielunmaiseman tutkimista, kuten menetyksen käsittelyä. Prinssin tarinan ("Bad moon rising") piirtää Jääprinsessa. 

Prinssiin ja muihin hahmoihin voit jo tutustua muualla sosiaalisessa mediassa, kuten FacebookissaTwitterissäInstagramissaTumblrissa ja Youtubessa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti