sunnuntai 14. elokuuta 2016

Hahmokatsaus 9/10


Herhiläinen jatkaa 10-osaista sarjaa, jossa esittelemme hahmojemme taustoja ja taiteeseen liittyviä teemoja. 

Yllä kollaasi Herhiläisestä kuuden eri tekijän tyylillä esitettynä:
1. Jääprinsessa
2. Lady
3. Macho
4. Rumba 
5. Tonnikala
6. Heinä

Kuten rakkailla yleensä, myös beetenantti Herhiläisellä (27) on monta lempinimeä: Herhis, Riukusääri, Jääprinsessa, Helvetin Keskonen... Aivan alkuperäiseltä nimeltään Herhiläinen tunnettiin Howard Duncan Leopold von Rawpike-Horsefallina, mutta suuren sydänsurun ja yhden erittäin epäonnistuneen itsemurhayrityksen jälkeen Howard otti nimekseen von Rawpike-Hillington

Team Barracudan joukkueenjohtajana toimiva Herhiläinen ei ehkä ole helpostilähestyttävin esimies, mutta hoitaa hommansa asiaankuuluvalla jämäkkyydellä - joskus liiankin kireällä otteella. Ryhmän jäsenet saavatkin mission aikana elää jatkuvassa jännityksessä sen suhteen, kumpi räjähtää ensin: WR:n epäonnistunut pommi vaiko komentaja. 

Kitkerän ja kipinöivän kuoren alle mahtuu kuitenkin paljon pehmeyttä: Herhiläinen ei mielellään puhu taustastaan tai ajasta ennen Warrackin asevoimiin liittymistään. Yleisessä tiedossa on vain Howardin lähimenneisyys kasarmikapakan omistajan, Minin, apupoikana. Nuorempana baarissa autellut Howard (tai kuten Mini sanoisi, "Puppy") ei juuri poistunut huoneestaan tai tahtonut tutustua ihmisiin – kunnes vahingossa tapasi nuoren Emmettin, Warrack Military Universityssä opiskelevan seikkailijan.

Armeijan leivissä työskentelevät Howard ja Emmett ovat tottuneet kohtaamaan niin kumppanuuden kauneimmat kuin kauheimmatkin puolet. Ehtiikö sodassa todella rakastaa - varsinkaan, jos tekee töitä asevoimille? Pitkillä komennuksilla Howard voi vain istua yövahdissa katselemassa huojuvaa laventeliniittyä ja ajatella elämänsä ainoaa ihmistä, jolla on lupa kutsua häntä Howieksi... 

Sota aiheuttaa vaikenemista, mutta myös rauhan aikana saattaa tapahtua niin järisyttäviä asioita, että ihminen menettää puhekykynsä. Parantaako aika tai rakkauskaan haavat, vai pitääkö niiden kanssa vain sopeutua elämään? 

Howien luvussa käsitellään pelkoa, omien tunteiden kohtaamista ja seksuaalisuuden mukanaan tuomia kysymyksiä. Kukkivatko laventelit enää seuraavana keväänä, jos rakkaus ei kestäkään loppumattomalta tuntuvaa sotaa? Howien tarinan ("Shades of Gray") piirtää Heinä.

Howieen voit tutustua kaikilla kanavillamme, eli InstagramissaTwitterissäYoutubessaTumblrissa ja Facebookissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti