perjantai 12. elokuuta 2016

Hahmokatsaus 8/10


WR jatkaa 10-osaista sarjaa, jossa esittelemme hahmojemme taustoja ja taiteeseen liittyviä teemoja. 

Yllä kollaasi WR:stä kuuden eri tekijän tyylillä esitettynä:
1. Jääprinsessa
2. Lady
3. Macho
4. Rumba 
5. Tonnikala
6. Heinä

Wreck Rat, 25, tunnetaan monella nimellä. Valtavaan uus-uusperheeseen Wreck Rat kastettiin Bud Ratiganiksi, mutta opiskeluaikoina hän loi itselleen oman alter egon, show-esiintyjä Miss Bonfiren. Bonfiren lisäksi Bud sai armeijan harmaisiin liittyessään lisänimen Wreck Rat, sillä nimensä mukaisesti pisti usein tuulemaan vähän liiankin lujaa. Kavereiden kesken Wreck Rat tunnetaan käytännönläheisesti WR:nä - vauhdissa, vaikkakin usein myöhässä.

WR:n elämä vaihtoi kertaheitolla suuntaansa, kun kaappimatkalle lähtenyt Tyger sinkoutuikin ulos hänen vaatekaapistaan Crusher Hillin sisäoppilaitoksessa. Insidentistä lähtien WR ja Tyger ovat kulkeneet erottamattomana kaksikkona (vaikka välissä ja vierellä on välillä kolmansiakin osapuolia ollut) – myös Team Barracudassa. Villinä bilehileenä mainetta luonut WR/Bonfire narahti nolosti kiinni käsiteltyään huolimattomasti huumausaineita, joten elinkautisen istunnon sijaan WR sai valita erikoismissioon osallistumisen. Vaikka ero kotona odottavasta lukioaikojen heilasta, Mary Bradleysta, vaikutti mahdottoman kamalalta, yhteinen seikkailu Tygerin kanssa houkutti tuoretta kriminaalia.

Näyttävän lavashow'n lisäksi WR:n erityisosaamisena tunnetaan räjähteiden käsittely. Miss Bonfiren esityksissä pyrotekniikka paukkuukin, ja tulitehosteet räiskyvät kilpaa esiintyjän villin persoonan kanssa. WR:n pioneeriosaamisesta on toki muutakin kuin viihteellistä hyötyä – Team Barracudan räjähde-eksperttinä WR:n vastuulla on hoitaa esteet tieltä vaikka sitten järein keinoin. Mutta mahtuu matkaan onneksi taiteellinenkin puoli: joukkueenjohtaja Herhiläinen ei onneksi sitä vielä tiedä, mutta WR livautti tatuointikoneensa kuljetusauto-Armadan laatikoiden sekaan...

WR:n tarinassa käsitellään tasa-arvoon ja sukupuoleen liittyviä kysymyksiä. Yhtenä kantavana teemana kertomuksessa toimii myös perheen käsite – kuinka monta ihmistä (tai muuta) oma perhe voi pitää sisällään? WR:n tarina ("If I get home") on osa Tygerin tarinaa ja sen piirtäjänä toimii Lady.

Wreck Ratiin ja Bonfireen voit tutustua jo ennakkoon muiden kanaviemme kautta: FacebookTwitter,  InstagramTumblr ja Youtube.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti