torstai 18. elokuuta 2016

Hahmokatsaus 10/10


Taalatasku päättää 10-osaisen sarjan, jossa esittelemme hahmojemme taustoja ja taiteeseen liittyviä teemoja. 

Yllä kollaasi Taalataskusta kuuden eri tekijän tyylillä esitettynä:
1. Jääprinsessa
2. Lady
3. Macho
4. Rumba 
5. Tonnikala
6. Heinä

Cattain Taalatasku eli Emmett Horsefall on kotoisin Great Snoutperiumin varakkaalta maaseudulta, Horsefallin aatelissuvun Colt's Head -hevostilalta. Kuten muutkin Horsefallit, Emmett omistaa virkeän ajatustenjuoksun ja lempeän luonteenlaadun. Leppoisan ulkokuoren ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä joukkueenjohtajana Emmett on esimerkillisen tehokas ja pitkäjänteisen mielensä lisäksi omaa erittäin hyvän kestävyyskunnon. 
Sosiaalisena ja karismaattisena tunnetuksi tullut Emmett herätti aikoinaan suurta ihastusta Warrack Military Universityssa niin naisten kuin miestenkin keskuudessa. Seikkailunhaluisella nuorukaisella ei kuitenkaan ollut tarvetta asettua aloilleen. Ei ainakaan, kun kotipuolessa odotti luottoystävä ja entinen rakastettu, Cody Håst-Fägel

Emmettin itsevarmuus ja huolettomuus kokivat kuitenkin kovan kolauksen, kun eräänä ei-niin-ihmeellisenä baari-iltana nuorukaisen pöytää tuli pyyhkimään Minin ujo ja harmistunut apupoika, Howie. Tuore rakkaus leimahti niin sydämellisesti, että molemminpuolinen ihastus väritti arjen aivan uusilla sävyillä. Emmett ja Howie ehtivät yhdeksän kertaa nähdä niin laventelien puhkeavan kukkaan Colt's Headin avarilla nummilla kuin lumihunnun peittelevän sotavaltion kasarmitkin, kunnes sota ihmisten ja robottien välillä puhkesi ja velvoitti kummankin töihin rintamalle. 

Sota sattui tuoreen komentajan sydämeen enemmän, kuin kapinallinen aatelinen antoi ulospäin näyttää. Parisuhteenkin laukattua epävarmoille laitumille esimiehen mieli täyttyi pelosta ja huolesta niin ihmisyyden kuin erään tietynkin ihmisen puolesta. Tilannetta ei helpottanut yhtä lailla turhautuneen Howien ilmoittautuminen Team Barracuda -erikoismission johtajaksi. 

Ammattisotilaaksi opiskellut Emmett ei toivonut koskaan joutuvansa täyttämään itsehankittua asevelvollisuuttaan. Seikkailua ja haasteita etsinyt nuorimies keskittyisi mieluummin parisuhteensa selvittelyyn ja yhteisen rakkauden vaalimiseen kuin sotasuunnitelman laatimiseen. Päivä päivältä kireämmäksi käyvä tilanne ei kuitenkaan anna armoa - kuten eivät vihollisetkaan, myös Horsefalleille tutut servo-botit

Emmettin tarina on osa Howien lukua ("Shades of Gray") ja sen teemoja ovat parisuhde ja moraalikysymykset. Onko tappaminen koskaan oikein? Entä kuinka paljon parisuhteessa kuuluu joustaa - varsinkin, jos toinen ei edes suostu määrittelemään tilannetta parisuhteeksi? Emmettin tarinan piirtää Heinä.

Emmettiin voit tutustua jo muilla kanavillamme: FacebookissaInstagramissaTumblrissaYoutubessa ja Twitterissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti