sunnuntai 21. elokuuta 2016

Charlie’s Surfing Team - mitä, missä, miksi ja miten???Hei vaan kaikki surffaajat!

Kävi ihan uskomaton juttu! Saimme nimittäin ensimmäisen fanikuvan omista hahmoistamme. Uskomatonta! Tästä ollaan kaikki yhdessä unelmoitu. Hahmomme saivat jopa ihan omaa fanipostia ja heille käskettiin lähettää terveisiä. Päätin tietenkin tehdä uskolliselle surffaajallemme lyhyen vastauksen, jossa Howie saa lähetetyt terveiset!

 

Tämä juuri on yksi niistä syistä, miksi päätimme tuottaa sarjakuvan lopulta nettiin. Hahmojemme kanssa on mahdollista keskustella ja heihin voi olla yhteydessä. Toinen syy nettijulkaisuun on esimerkiksi se, että tuotokseen on mahdollista yhdistää monia lukukokemusta vahvistavia (web-)elementtejä. 

Tulemme käyttämään sarjakuvamme tukena muun muassa Youtubea. Siellä listaamme tiettyihin lukuihin liittyvät soundtrackit sekä kerromme hahmojamme inspiroineista tunnusbiiseistä, ties vaikka tekisimme oman tunnarimme! Instagrammissa tiimimme kanavalla julkaistaan eniten ajankohtaista ja valmista matskua.  Lähes kaikki Insta-postaukset julkaistaan myös Twitterissä ja Tumblrissa. Instagrammissa Team Leadereillamme on omat CST-tilinsä, joista voi käydä kyttäämässä töiden etenemistä ja työskentelyprosessia. Tällä hetkellä meillä on käytössämme lisäksi Facebook, missä postailemme tärkeää infoa ja leppoisia sunnuntaikuvia.

Tämä blogi toimii infokanavanamme. Täällä kerromme, selitämme ja tarkennamme sarjakuvamme aiheita. Täällä kerromme työstämisestä, ajatusprosesseista, työkeinoista, kompromisseista ja oikeastaan kaikesta tuotannostamme sekä siihen liittyvästä materiaalista. Koko projektimme ajatuksena on alun perin ollutkin se, että seuraajamme voivat nähdä ja ymmärtää mitä kaikkea tässä matkalla tapahtuu. Tietenkin lopputulokselta odotamme suuria, mutta lähtökohtana tuotoksellemme toimii sanonta: ” it's not about the destination it's about the journey”. Kaikki te surffaajat saatte olla mukana tässä uniikissa matkassa!

Tuotoksemme päämääränä on herättää ajatuksia ja keskustelua. Avaamme väyliä moniin erilaisiin vaikeisiinkin aiheisiin ja koitamme käsitellä niitä erilaisista näkökulmista. Käymme läpi sekä tabuja että arkipäiväisiä ongelmia. Pyrimme tuomaan esiin erilaisia kuvakulmia ja ratkaisuja isoihinkin asioihin sekä haluamme pysyä lukijoidemme rinnalla vaikeidenkin asioiden äärellä.

Lopulta, kun saamme sarjakuvan kokonaiseksi paketiksi ja nettipohjamme valmiiksi, avaamme oman nettisivumme. Sieltä löytää sarjakuvamme kokonaisuudessaan, hahmojemme menneisyydestä kertovat sarjakuvat ja palstan, jossa voi käydä vapaata keskustelua hahmojemme kanssa. Sivuilta löytää myös linkit kaikkiin kanaviimme, yhteystietomme ja muuta sälää, kuten toimituksen parhaat.

Jokainen Team Leaderimme (Heinä, Jääprinsessa, Macho, Lady, Rumba ja Tonnikala) on vapaa käyttämään kaikkia kanaviamme milloin tahansa, joten meidät kaikki saa kiinni mitä tahansa kanavaa käyttäen.

Terkkuja Heinältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti