keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Hauskaa Cody-viikkoa!Rakkaat Surffaajat, aikamoiset aallot kuljettavat projektia eteenpäin ja vauhdilla. Haluamme, että pysytte Team Barracudan matkassa vauhdikkaasta menosta huolimatta, joten tässä teille lisäbriiffiä! Spesiaaliherkkuna päätimme kirjoitella teille yhdestä selvästi hypetetyimmästä hahmostamme – Cody Håst-Fägel, olkaapa hyvät!

Cody ei kuulu Team Barracuda -erikoismissioon, sillä on aatteeltaan pasifisti, eikä tee robottisodan edistämiseksi muuta kuin mitä pakollinen asevelvollisuutensa edellyttää. Huvilentäjän koulutuksen saanut Cody toimiikin armeijan pilottina ja on aina valmiina lennättämään Team Barracudan milloin Cambananan viidakkoon, milloin takaisin kotiin.

Håst-Fägelit edustavat menestyksekästä puoliveristä aatelissukua. Hevos- ja Lintu-aatelisten sukuhaaraa jatkavat Håst-Fägelit asustavat pääsääntöisesti Råådsin vauraalla rannikolla, mutta lomailevat säännöllisesti muun muassa pitkäaikaisten perhetuttujensa, Horsefallien luona Great Snoutperiumissa. Horsefallit ja Håst-Fägelit ovatkin olleet hyvissä väleissä niin kauan, kun samat aatelissuvut ovat hallinneet valtakuntia. Emmett ja Cody tuntevatkin toisensa jo lapsuusajoiltaan, kun molemmat viettivät naurun- ja rakkaudentäyteisiä kesiä Horsefallien kotitilalla Colt's Headissa.

Emmett ja Cody eivät koskaan välttämättä kokeneet seurustelevansa, mutta viihtyivät yhtäkaikki tiiviisti yhdessä. Aurinkoisina kesinään Cody ja Emmett jakoivat salaisuuksien lisäksi runsaasti kiintymystä keskenään. Codya on elämässään kuitenkin aina ohjannut pyrkimys täydelliseen lintu-aateluuteen, joten Hevos-sukuisen Emmettin kanssa eläminen ei koskaan tuntunut Codysta lopulliselta päämäärältä. Codyn ja Emmettin polut lähtivät lopulta konkreettisesti kuljettamaan nuorukaisia erisuuntiin, kun seikkailunhaluinen Emmett päätti hakea armeijauraansa nostetta suuntaamalla kohti Warrackin kovatasoista maanpuolustuskorkeakoulua.

Cody on teini-idoli. Hän on myös surffaaja, tyylikäs ja rikas. Hänellä on myös kuvankaunis (ja povekas) kaksossisko, Carina. Cody viettää aikaansa ulkomailla auringon alla, eikä tunnu piittaavan ihmiselon yksinkertaisista murheista. Mutta silti Emmett rakastaa häntä – kuten kaikki muutkin. Kaikesta huolimatta Cody tuntuu aina tietävän kaiken ensimmäisenä ja nauttivan yleisestä hyväksynnästä – kuinka ihmeessä?

Vaikka robottisota on onnistunut kylvämään paljon epäsopua ja vihaa ihmisten ja kansojen välille, Emmettin ja Codyn ystävyys on säilynyt läpi vaikeiden aikojen. Ainoastaan Emmettin nykyisellä kumppanilla, Howiella, on vaikeuksia sulattaa Emmettin ja Codyn lämpimiä välejä...

----

Tällä viikolla juhlimme 600+ seuraajaamme julkaisemalla valtavan määrän erilaisia Cody-kuvia kaikilla kanavillamme. Hauskaa Cody-viikkoa, nauttikaa tykityksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti