sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Hahmokatsaus 4/10


Weasel jatkaa 10-osaista sarjaa, jossa esittelemme hahmojemme taustoja ja taiteeseen liittyviä teemoja. 

Yllä kollaasi Weaselista kuuden eri tekijän tyylillä esitettynä:
1. Jääprinsessa
2. Lady
3. Macho
4. Rumba 
5. Tonnikala
6. Heinä 


Kuten veljensä Sose-Tonttu, myös Weasel (tunnettiin aiemmin nimellä Whistle) syntyi Parssaintin automessuilla. Weaselin osalta syntymäpaikka muodostui enteeksi, sillä mekaniikkaan taipuvaisena sieluna hän päätyi luomaan uransa perheen Auto-Jesari-korjaamolla. Uusia haasteita, leveämpää leipää ja lisää naisia etsiessään Weasel lähti kuitenkin koettamaan onneaan Fatroidin johtavaan robottifirmaan, Ultravioletille

Koneen lailla raksuttavan pääkoppansa ansiosta Weasel pääsi varsin pian pistämään aivonsa ja kätensä kunnon työhön. Weaselin aivotyö ja kädenjälki alkoivatkin näkyä tehtaan kehittämissä Servo-bottien varhaisversioissa. Erinäisten vaiheiden ja varaosien kautta Weasel pääsikin näyttämään osaamisensa hengenheimolaistensa toteemitapahtumassa: seuraavien Parssaintin automessujen vetonaulaksi muodostui Weaselin kehittämä Servo Vol. 1. 

Vuosia myöhemmin Weasel ei kuitenkaan paistattele rikkauksien keskellä robottimestarin asemasta nauttien. Weasel palvelee pahamaineisessa Team Piranha –missiossa, eikä hänellä todella loju taskuissaan riittävästi rahaa vapautensa saatika edes naisten ostamiseen. Miten tähän on oikein päädytty? Ja kuka on Whistle?

Weaselin tarinassa käsitellään sosiaalista statusta, materiaa ja yleistä ihmisarvoa. Kertomuksen määrääviä elementtejä ovat myös perhesiteet ja niiden sisäiset jännitteet. Weaselin tarina ("We gotta get out of this place")  on osa Soseen tarinaa, ja sen piirtää Rumba

Voit tutustua Weaseliin enemmän muilla some-kanavillamme, eli FacebookissaTwitterissäInstagramissaYoutubessa ja TumblrissaEi kommentteja:

Lähetä kommentti