keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Hahmokatsaus 3/10


Kaunis Veera jatkaa 10-osaista sarjaa, jossa esittelemme hahmojemme taustoja ja taiteeseen liittyviä teemoja. 

Yllä kollaasi Veerasta kuuden eri tekijän tyylillä esitettynä:
1. Jääprinsessa
2. Lady
3. Macho
4. Rumba 
5. Tonnikala
6. Heinä 

Veera BigJack eli Kaunis Veera kasvoi BigJackien maatilalla Franadan idyllisessä laaksossa. Talouden heilahtelut ja lähestyvä sota tuntuivat kuitenkin rajusti Big Jack's Piggery Barnilla, joten Veera joutui luopumaan lapsuuden nukkeleikeistä varsin varhaisessa vaiheessa. Vaikeiden aikojen myötä Veera ja pikkusiskonsa Lotta saivat kasvuvuosiensa aikana kokea kovaa kurinpalautusta vanhempiensa osalta. Asiaa ei auttanut Jack BigJackin suunnitelma naittaa jompi kumpi tyttäristään naapuritilan nuorukaisen kanssa. 
Veeraa suunniteltu elämä ja etukäteen valittu puoliso eivät houkutelleet. Myös Lotta tähyili muualle: hieman kauemmalla naapuritilalla pikkusiskoa odotti muuan rakastunut nuorimies, Sascha Nova

Vahvana ja itsenäisena yksilönä Kaunis Veera herättää paljon huomiota armeijan harmauden keskellä, mutta hieman ennen vapaaehtoista pestautumistaan Veera vannoi, ettei halua enää koskaan olla läheisissä tekemisissä miesten kanssa. Edes tunnettuna naistenmiehenä pidetty Weasel ei tunnu saavan otetta komppanian tehokkaimmaksi sotilaaksi nimitetystä Veerasta. Veera on päätöksensä nimittäin tehnyt: sopivia miehiä ei yksinkertaisesti ole – ei ainakaan Warrackin muurien länsipuolella...

Veeran tarinassa käsiteltyjä teemoja ovat perheen sisäiset suhteet ja yksilönvapaus. Kertomuksessa käydään myös läpi omanarvontuntoon liittyviä kysymyksiä ja oman itsen määrittelyä. Veeran tarinan ("When the violence causes silence") piirtää Macho. 

Veeran hahmoon voit tutustua jo jatkuvasti päivittyvien some-kanaviemme kautta, kuten esimerkiksi Youtuben soittolistoja tutkimalla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti