lauantai 5. marraskuuta 2016

It's a long road

Monta hyvää asiaa on tapahtunut tiimillemme. Yhteistyökumppaneiden ja tukijoiden määrä kasvaa päivä päivältä ja projektimme tulevaisuus näyttää lupaavalta. Mutta mistä kaikki oikein sai alkunsa?
Marraskuu 2015

Tutustuessamme yli kaksi vuotta sitten ei kukaan meistä olisi voinut arvata ystävyytemme eskaloituvan tähän pisteeseen. Yhteinen sarjakuva, ei vain omaksi ajankuluksemme, mutta lähteä vielä markkinoimaan sitä suurelle yleisölle. Tuolloin ajatus olisi varmasti tuntunut täydeltä mahdottomuudelta, mutta tässä sitä ollaan.

Koko ajatus sarjakuvasta syntyi noin vuosi sitten, kun lähdimme täysin omaksi huviksemme piirtämään tarinaa karrikoiduista alter egoistamme. Ei mennyt kauaakaan, kun hahmot alkoivat elää omaa elämäänsä ja nyt tuntemamme enemmän tai vähemmän urheat sotilaat saivat alkunsa. Team Barracudan ensiaskeleita voi lukea Tumblr:ista.

Huomatessamme potentiaalin mainioissa hahmoissamme sekä heidän tilanteestaan sodan keskellä halusimme tietysti jakaa tuotoksen kanssanne. Lukuisia sisäpiirin vitsejä ja löyhää taustatarinaa oli tietysti siistittävä, mutta vain muutamassa päivässä syntyikin kokonainen maailmanhistoria ja laajoja elämän teemoja käsittelevä huikea seikkailu. Varmasti vielä vuosia kestävästä projektista on tullut jo suuri osa elämäämme ja toivottavasti myös te, nykyiset sekä tulevat seuraajamme nautitte kyydistä.

Kahden vuoden aikana tiimimme on kokenut ja tehnyt paljon, mutta yksi on selvää: Tällaisen joukon tapaa vain kerran dynastiassa.
Marraskuu 2016


 With love,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti