tiistai 16. toukokuuta 2017

Per aspera ad astra"Pes aspera ad astra (Vaikeuksien kautta tähtiin)" -Seneca  


Tällä hetkellä tapahtuu paljon. Saimme juuri ripustettua ensimmäisen näyttelymme Lappeenrannan Me-Talolle, seuraavakin häämöttää jo kuukauden päässä. Sneak peekinä tulevista vaiheistamme kerrottakoon, että tällä hetkellä mm. työstämme materiaalia nettisivujamme varten, jotta voisimme, noh, julkaista itse sarjakuvaakin ❤︎ 

Team Barracudan konsepti ei ehkä aukea ensilukemalta; 

"After lifen käsite saa uuden merkityksen 15-vuotiaan Howien paiskautuessa itsemurhansa yhteydessä vuosikymmeniä taaksepäin. Robottisodan uhka väreilee ilmassa, mutta onneksi Team Barracuda -erikoisoperaatioon valikoituu vain kymmenen parasta miestä - tai naista tai määrittelemätöntä. [- -] Robottien kanssa yhteen ottaneen Lynxtonien aatelissuvun viimeiseksi jäänyt Adrian teroittaa kyntensä ja on valmiina kostoon - kunhan armeijan hernekeittoa saa myös gluteiinittomana." 

Tulemme vetämään mattoa lukijoidemme alta ihan tarkoituksellisestikin, mutta jotta pääsisitte edes auttavasti sisälle konseptiin, olemme tuottaneet iloksenne valtavia määriä taustamateriaalia. Näiden kuvien, tekstien ja konkreettisten ohjekirjojen avulla löydätte kyllä tienne tarinan sisään (ja ulos ja ympäri ja läpi). Jo täältä blogin puolelta löytyy jos jonkinmoista karttaa ja hahmoesittelyä, mutta koska mokailu on inhimillistä ja perille voi löytää vain ensin eksymällä, lisää on tietenkin luvassa. Ennen kuin heivaamme teidät tarinan syövereihin, syötämme someen mm. uudistetut hahmoesittelyt. 

Team Barracuda -erikoismissio on matka niin hahmoillemme kuin meille tekijöillekin. Jotta ymmärtäisitte, mistä on lähdetty ja miten kauas (jo nyt) on tultu, tässä tiimin lääkintämiehen eli Prinssin (alkuperäinen nimi Star Man) sotilaskorttihahmotelmat vanhimmasta (tammikuu 2016) uusimpaan (toukokuu 2017): 


Kauas on todellakin pitkä matka. Valtavasti lisää materiaalia löytyy myös muilta tileiltämme, kuten Instasta, Twitteristä ja Facesta! Uusinta uutta odotellessa onkin hyvä pläräillä vaikka aiempia blogitekstejä. Tästä on taas hyvä surffata eteenpäin, joten #letsgo! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti