sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Kolmen päivän ja kolmen yön kaaos


Tasan 365 päivää sitten kävelimme juhlista kotiin pitkin pimeää metsätietä. Kenelläkään meistä ei ole täydellisiä muistikuvia illan lopullisesta keskustelusisällöstä, mutta seuraavana aamuna heräsimme varmoina aikeistamme: lastasimme reppumme täyteen juhlista jääneitä tähteitä, viiniä ja vaihtovaatteita. Lähdimme työpisteellemme Jyväskylän keskustan tienoille. Avasimme eväspussimme ja viidensadan arkin paperipakkauksen. Alkoi kolmen päivän ja kolmen yön kaaos. 


Sarjakuvamme on tällä hetkellä siinä pisteessä, että omistamme satoja sivuja luonnoksia ja vähintään yhtä monta liuskaa taustatietoja. Käsikirjoitukset jokaisen luvun osalta istuvat kauniisti yhteen ja hahmot omine epätäydellisyyksineen ovat rakentuneet toimiviksi kokonaisuuksiksi. Väliin on kuitenkin mahtunut upeiden onnistumisten lisäksi myös karseita epäonnistumisia ja harhalaukauksia. Tähän blogipostaukseen olemme iloksenne koonneet puistattavia prosessikuvia matkan varrelta: 


Alussa oli paperi, kynä ja ajatus... Nojoo, mitä sitä huijaamaan. Kynä ja paperi, eikä oikeastaan sen enempää. 
Valmiiseen maailmaan oli helppo luoda hierarkia. Ja by that we mean kolmion piirtämistä. 


... Sekä sen edustajat. Päähenkilömme, Adrianin, matka tiivistettynä: 
 Loppuun kokosimme nähtäväksenne valikoidut juhlakuvamme ❤️ Instan puolella seuraajamäärä lähentelee tällä hetkellä tasan tuhatta, joten uusinta erikoiskuvaa odotellessa:

Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia onnistumisia! Lisää luonnoksia ja vanhoja kuvia löytyy myös muilta kanaviltamme, joten projektin etenemistä kannattaa seurailla myös Instan, Facen ja Tumblrin puolella. Erityisen paljon luonnoksia löytyy Team Leaderien omilta tileiltä Instasta, joten käykääpä tsekkaamassa @cst_jaaprinsessa, @cst_pikkuveli, @cst_lady, @cst_tonnikala@cst_macho ja @cst_rumba ❤️ Takana ei ole vain kolmen päivän ja kolmen yön kaaos, vaan kokonaisen vuoden sekasorto. Eikä loppua näy ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti